Svíčky lucerny

Odhadovaný čas čtení: 1 min
Lantern Candles

Mise

Lantern Candles je britská společnost, která byla zahájena za účelem prodeje fantastické řady vonných veganských svíček ze sójového vosku. Majitelka podniku, Jane, ručně vytváří svíčky a zaručuje mimořádný standard kvality každého prodávaného produktu.

Jane začala podnikat poté, co absolvovala kurz výroby svíček, kde našla svou vášeň. Aby mohla prodávat své nové produkty zákazníkům, potřebovala najít ten správný plechový obal na svíčky, který by byl nákladově efektivní, odolný, udržitelný a krásný.

Lantern Candles, candle tin with gift bag.
Latern Candles Blueberry Vanilla Crush scented candle in a lever lid tin.

Naše řešení

Původně Jane zkoušela sklo , ale rychle zjistila, že to není dostatečně odolné a je docela těžké, což zvyšuje náklady na dopravu. K vyřešení těchto problémů se rozhodla pro kovový produkt, který ji přivedl do našeho týmu. Poskytli jsme řadu vzorků, aby mohla najít perfektní kovový obal pro svůj produkt. Po rozsáhlém výzkumu se Jane rozhodla pro pákovou plechovku. Od té doby, co používá tento produkt, zaznamenala fantastickou odezvu od svých zákazníků.

Odpověď Jany:

""Cínová svíčka" je tak oblíbená a na řemeslných veletrzích, kterých se účastním, dostávám vždy pozitivní zpětnou vazbu. Moji zákazníci ji milují a já také. Udržuje mé vonné svíčky svěží, dokud nebudete chtít rozsvítit je a v kombinaci s mými etiketami to vypadá úžasně. Děkuji Tinware Direct za pomoc při formování mé společnosti"

Gorgeous Grapefruit candle tin by Lantern Candles

Mohlo by se vám také líbit Zobrazit vše

Sustainability: protecting the environment

Volba udržitelného balení: klíčový krok k záchraně planety

Není to přehánění: správná rozhodnutí o balení mohou významně ovlivnit naše životní prostředí. Ať už jste vlastníkem malého podniku nebo součástí malého a středního podniku, na vašem výběru záleží....

Repurposed clip lid packaging

Odemykání potenciálu: 8 kreativních způsobů, jak přepracovat naše obaly

Vybrali jsme vzrušující nápady na recyklaci našich obalů, které můžete sdílet se svými zákazníky.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Naučte se 10 triků, jak zaujmout zákazníky obalem vašeho produktu

Seznamte se s tajemstvím výběru výjimečného designu obalů.