Weird Beard Oil Co.

Odhadovaný čas čtení: 1 min
Weird Beard Oil Co. product packaging with a rustic background.

Weird Beard Oil Co. se specializuje na prodej řady medvědích produktů včetně balzámů a olejů. Vyrábí také kompletní sady péče o vousy. Rodinný podnik sídlí v Carlisle, Cumbria.

Brian, majitel společnosti Weird Bear Oil Co, roky zkoušel různé produkty na vlastní vousy, ale nikdy neměl pocit, že by poskytovaly potřebné výhody. Proto začal vytvářet své vlastní produkty na vousy vyrobené z těch nejlepších a vysoce kvalitních surovin dostupných na trhu. Všechny použité ingredience jsou Certified Soil Association Organic.

 

Výzva

Společnost vyrábí špičkové produkty pro péči o medvědy v malých sériích, aby bylo zaručeno, že vždy předčí očekávání klientů. Jejich výrobní proces je založen na snižování odpadu a jejich ekologické cíle jsou nejvyšší prioritou. Z tohoto důvodu se společnost snažila získat obaly produktů, které by snížily jejich dopad na životní prostředí.

Řešení

Po prozkoumání různých obalových řešení Brian usoudil, že hliníkové plechovky, které jsme prodali, jsou nejlepší volbou díky jejich odolnosti proti korozi a také jejich EPE vložce, díky čemuž jsou ideální pro krémy, vosky a další produkty na vodní bázi. Naše produkty také shledal jako vysoce nákladově efektivní.

Brianova odpověď:

"Pro balení svých balzámů na vousy jsem si vybral Tinware Direct kvůli jejich vynikajícímu zákaznickému servisu a fantastické kvalitě produktů. Webové stránky se snadno používají a jsou opravdu informativní, což mi pomohlo při vytváření rozhodnutí, za které jsem opravdu rád, protože zákaznický servis Tinware Direct je na špičkové úrovni! Určitě bych doporučil Tinware Direct každému, kdo hledá fantastický produkt za skvělou cenu


Mohlo by se vám také líbit Zobrazit vše

Sustainability: protecting the environment

Volba udržitelného balení: klíčový krok k záchraně planety

Není to přehánění: správná rozhodnutí o balení mohou významně ovlivnit naše životní prostředí. Ať už jste vlastníkem malého podniku nebo součástí malého a středního podniku, na vašem výběru záleží....

Repurposed clip lid packaging

Odemykání potenciálu: 8 kreativních způsobů, jak přepracovat naše obaly

Vybrali jsme vzrušující nápady na recyklaci našich obalů, které můžete sdílet se svými zákazníky.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Naučte se 10 triků, jak zaujmout zákazníky obalem vašeho produktu

Seznamte se s tajemstvím výběru výjimečného designu obalů.