Rychlejší dodávky jsou na cestě!

Odhadovaný čas čtení: 2 min
Van delivering product packaging

V Tinware Direct neustále zkoumáme způsoby, jak zlepšit naše služby pro všechny klienty. Během uplynulého roku jsme usilovně pracovali na přípravě nového centrálního místa pro naše podnikání v Nizozemsku. Než v Novém roce oficiálně otevřeme brány skladu, chtěli jsme se podělit o to, co tato změna bude znamenat pro následující měsíce. 

 

Dutch warehouse exterior

Proč provádíme tuto změnu? 

Jedním z našich hlavních úkolů a primárních cílů je zajistit, abychom našim klientům vždy poskytovali nejrychlejší doručení bez ohledu na jejich umístění. Ať už uvádíte na trh nový produkt nebo hledáte čerstvé balení pro nejprodávanější položku, rychlé dodání je vždy nejvyšší prioritou. Máme bezpočet zákazníků rozmístěných po celé Evropě a nový sklad je perfektně umístěn, abychom mohli poskytovat lepší služby a rychlejší řešení. 

Nejmodernější, ekologicky šetrné skladové zařízení je vybaveno vším, co náš vážený logistický tým potřebuje k tomu, aby procesy zůstaly efektivní a efektivně zkracovaly dobu obratu. 

Jaký je další krok? 

Náš tým touží po co nejrychlejším dodání dodávek z naší nové evropské pobočky. Během tohoto přechodného období mohou klienti, kteří zadávají objednávky mezi 18. prosincem a 8. lednem, zaznamenat zpoždění o 1 až 3 týdny. Z tohoto důvodu vyzýváme všechny zákazníky, kteří požadují urgentní dodávky za leden, aby dokončili objednávky před tímto datem. 

 

New Dutch warehouse interior

Jaký pro vás bude přínos z dlouhodobého hlediska?  

Nové stěhování do centrálního umístění umožňuje našemu logistickému týmu poskytovat rychlejší dodací lhůty po celé Evropě. Jakmile bude tato změna plně zahájena, naše kovové, plechové a stojaté obalové produkty dorazí ke dveřím, kancelářím a skladům rychleji než kdy předtím. Od poloviny ledna zahrnují nové dodací lhůty: 

  • 1 pracovní den – Lucembursko, Lichtenštejnsko, Nizozemsko 
     
  • 2 pracovní dny – Rakousko, Belgie, Francie, Německo 
     
  • 3 pracovní dny – Itálie 
     
  • 4 pracovní dny – Bosna, Bulharsko, Chorvatsko, Česká republika, Estonsko, Maďarsko, Lotyšsko, Litva, Polsko, Portugalsko, Slovensko, Slovinsko, Španělsko. 
     
  • 5 pracovních dnů – Dánsko, Finsko, Irsko, Norsko, Srbsko a Černá Hora, Švédsko, Švýcarsko, Rumunsko 
    >
  • 6 pracovních dnů – Řecko 

V Tinware Direct se vždy snažíme posouvat vpřed a zlepšovat naše služby, kdykoli je to možné. Otevření dveří našeho nového skladu v Nizozemsku je dalším krokem na této cestě.  

Pokud máte další otázky týkající se tohoto vzrušujícího vývoje nebo chcete začít svůj obalový projekt s naším týmem odborníků, neváhejte kontaktovat ještě dnes.>


Mohlo by se vám také líbit Zobrazit vše

Sustainability: protecting the environment

Volba udržitelného balení: klíčový krok k záchraně planety

Není to přehánění: správná rozhodnutí o balení mohou významně ovlivnit naše životní prostředí. Ať už jste vlastníkem malého podniku nebo součástí malého a středního podniku, na vašem výběru záleží....

Repurposed clip lid packaging

Odemykání potenciálu: 8 kreativních způsobů, jak přepracovat naše obaly

Vybrali jsme vzrušující nápady na recyklaci našich obalů, které můžete sdílet se svými zákazníky.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Naučte se 10 triků, jak zaujmout zákazníky obalem vašeho produktu

Seznamte se s tajemstvím výběru výjimečného designu obalů.