Vegan Wax Co.

Odhadovaný čas čtení: 1 min
Vegan Wax Co.

Poslání

Vegan Wax Co byl původně založen v roce 2019. Od té doby se společnost ohromně rozrostla a vyrábí masážní vosk vyrobený bez živočišných produktů, který je zcela veganský. Susie, zakladatelka podnikání, je kvalifikovaná klinická masážní terapeutka a snaží se používat pevný produkt ve srovnání s tradičním olejem. Produkty se prodávají online i na různých akcích po celé zemi.

Společnost obdržela velký počet žádostí o masážní vosk, který neobsahoval žádný včelí vosk. K tomu potřebovali získat správné obalové řešení.

 

Vegan Wax Co. aluminium packaging once filled.

Vegan Wax Co. tin packaging being filled.

Naše řešení

Po rozsáhlém hledání se Vegan Wax C. rozhodl pro zabalení nového produktu použít naše hliníkové dózy. Společnost zvolila tento typ kovového obalu, protože je opakovaně použitelný a lze jej trvale recyklovat. Jsou také vysoce odolné pro posílání poštou a při plnění horkým olejem se nezkroutí. Poté, co začali používat plechovky, firma obdržela řadu komplimentů od zákazníků.

Reakce od Vegan Wax Co. :

"Potřebovali jsme řadu velikostí včetně malých plechovek vhodných pro zasílání vzorků, a vy jste je mohli poskytnout. Jednou ze skvělých věcí na Tinware Direct je fantastický zákaznický servis, je opravdu skvělý a služba je rychlá a efektivní. Tinware Direct bych určitě doporučil každému, kdo hledá plechovky."

Vegan Wax Co. packaging at point of sale.

Mohlo by se vám také líbit Zobrazit vše

Sustainability: protecting the environment

Volba udržitelného balení: klíčový krok k záchraně planety

Není to přehánění: správná rozhodnutí o balení mohou významně ovlivnit naše životní prostředí. Ať už jste vlastníkem malého podniku nebo součástí malého a středního podniku, na vašem výběru záleží....

Repurposed clip lid packaging

Odemykání potenciálu: 8 kreativních způsobů, jak přepracovat naše obaly

Vybrali jsme vzrušující nápady na recyklaci našich obalů, které můžete sdílet se svými zákazníky.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Naučte se 10 triků, jak zaujmout zákazníky obalem vašeho produktu

Seznamte se s tajemstvím výběru výjimečného designu obalů.