Klenoty Avalon

Odhadovaný čas čtení: 1 min
Avalon Jewellery

Avalon Jewellery vytváří jedinečné, ceněné šperky a jednorázové exkluzivity pro své klienty. Malý řemeslný podnik má za sebou historii poskytování výjimečných vysoce kvalitních šperků na trhu.

Mise

Šperkařská společnost nám řekla, že hledala špičkové obaly, které by byly nákladově efektivní a dostupné v malých množstvích. Také to muselo být přátelské k poštovním schránkám.

Naše řešení

V tomto případě naše fantastická řada skladových položek poskytla perfektní řešení a Avalon Jewellery byly schopny rychle dostat své balení s expedicí následující den. Náš sortiment skladových položek nabízel ideální řešení, protože byly k dispozici na objednávku v malých množstvích s rychlou expedicí následující den.

Obchod si vybral naše kovové obaly, protože chtěl zajistit, aby jejich produkty odpovídaly očekáváním špičkových klientů. Také jsme doporučili, aby kovové obaly poskytovaly dodatečnou úroveň ochrany pro všechny odeslané položky.

Vlna shetlandských ovcí byla přidána do označených plechovek, aby byly šperky uvnitř bezpečné a přidaly se k ručně vyráběnému dojmu šperků.

 

Odpověď Avalonu:

"Jako dlouholetý spokojený zákazník Tinware Direct mohu říci, že služba byla bezvadná, bez zmeškaných dodávek po mnoho let a bez výhrad bych je doporučil každému, kdo hledá za spolehlivého a cenově dostupného dodavatele cínu .“


Mohlo by se vám také líbit Zobrazit vše

Sustainability: protecting the environment

Volba udržitelného balení: klíčový krok k záchraně planety

Není to přehánění: správná rozhodnutí o balení mohou významně ovlivnit naše životní prostředí. Ať už jste vlastníkem malého podniku nebo součástí malého a středního podniku, na vašem výběru záleží....

Repurposed clip lid packaging

Odemykání potenciálu: 8 kreativních způsobů, jak přepracovat naše obaly

Vybrali jsme vzrušující nápady na recyklaci našich obalů, které můžete sdílet se svými zákazníky.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Naučte se 10 triků, jak zaujmout zákazníky obalem vašeho produktu

Seznamte se s tajemstvím výběru výjimečného designu obalů.