Společnost Pembrokeshire Beach Food Company

Odhadovaný čas čtení: 1 min
The Pembrokeshire Beach Food Company

Společnost Pembrokeshire Beach Food Company se specializuje na poskytování inovativních produktů klientům, které nejsou dostupné nikde jinde na trhu. Konkrétně se snaží vytvářet místní produkty z mořských plodů, které krásně reprezentují vše, co zákazníci na pobřeží milují a čemu rozumí.

Poslání

Společnost dychtivě hledala obaly, které by odpovídaly jejich koření Captain Cat's Môr – produkt, který společnost Marks & Spencers chtěla mít na skladě.  Obaly také musely být udržitelné a eticky vyráběné.

Naše řešení

Věděli jsme, že je důležité vyvinout plechovku, která dokonale odpovídá jedinečné prodejní nabídce společnosti. Naše vlastní zásady udržitelnosti a etické zásady již také odpovídají požadavkům společnosti.

Protože produkt musel být uvnitř plechovky volný, obal musel být vzduchotěsný. Vybrali jsme pákové víko a poskytli pokyny, když Pembrokeshire vytvářel svůj první každý kovový obalový produkt. Vzorky byly vyrobeny tak, aby společnost mohla najít správnou barvu a vyzkoušet plechovku před uvedením do výroby.

Odpověď společnosti Pembrokeshire Beach Food Company:

„Zákaznický servis, který dostáváte od Tinware, je výjimečný, můžete se spolehnout, že pro vás a váš produkt udělají to nejlepší, a dají vám vědět, co se děje na každém kroku .“


Mohlo by se vám také líbit Zobrazit vše

Sustainability: protecting the environment

Volba udržitelného balení: klíčový krok k záchraně planety

Není to přehánění: správná rozhodnutí o balení mohou významně ovlivnit naše životní prostředí. Ať už jste vlastníkem malého podniku nebo součástí malého a středního podniku, na vašem výběru záleží....

Repurposed clip lid packaging

Odemykání potenciálu: 8 kreativních způsobů, jak přepracovat naše obaly

Vybrali jsme vzrušující nápady na recyklaci našich obalů, které můžete sdílet se svými zákazníky.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Naučte se 10 triků, jak zaujmout zákazníky obalem vašeho produktu

Seznamte se s tajemstvím výběru výjimečného designu obalů.