4 důvody, proč jsou trendy černé obaly

Odhadovaný čas čtení: 2 min
4 Reasons Why Black Packaging Is Trending

Pokud zkoumáte různé typy obalů pro svůj další produkt na trhu, pak je důležité prozkoumat spoustu možností včetně určitých barev. Černé obaly jsou trendovou volbou pro výrobce bezpočtu produktů. Pojďme prozkoumat, proč tomu tak je, a některé z výhod, které obal ve stylu noir poskytne.

Změnit názor 

Výzkum ukazuje, že barva ovlivňuje názory a emoce. Například červená může vyvolat pocity hněvu a agrese, zatímco pastelové barvy jsou považovány za uklidňující. V případě černé je to spojeno se sofistikovaností, tajemnem, luxusem a přepychem.

Mohlo by to pomoci vytvořit myšlenku, že produkt je drahý nebo hodnotný. Může také vyvolat u cílového publika pocit úžasu nebo intrik.

Udělejte dojem 

I když jsou černé obaly v poslední době trendovou možností, společnosti, které jsou součástí určitých průmyslových odvětví, včetně kosmetického sektoru, je stále příliš nepřijímají. Společnosti v tomto sektoru se rozhodnou pro světlejší obaly, aby odrážely zdraví a pohodu. Z tohoto důvodu může správný černý obal pomoci jakékoli značce vyniknout a prosadit se.

Vyprávěj příběh

Marketing je o vyprávění příběhu a můžete k tomu použít černé obaly. Například černá lahvička by mohla naznačovat, že kosmetický přípravek je určen pro noční použití.

Vytvořte prázdné plátno

Jednou z posledních výhod černého obalu je, že jej lze použít k vytvoření prázdného plátna pro jakýkoli produkt. To znamená, že se můžete vyhnout některým negativním představám nebo vjemům, které si lidé spojují s jinými odstíny. Je to bezpečná, minimalistická designová možnost pro jakýkoli produkt, který prodáváte.

Možnosti černého balení 

Black and Silver Aluminium Bottles

Nyní, když rozumíte klíčovým výhodám černých obalů, pojďme prozkoumat některé z dostupných možností. To zahrnuje:

  • Kartonové trubky
  • Hliníkové lahve
  • Postavné sáčky
  • Kombinované balení
  • Dárkové plechovky
  • Dózy na svíčky 

Všechny tyto možnosti velkoobchodního balení jsou k dispozici v černém provedení. Kombinace tohoto odstínu se specifickým typem balení poskytuje klíčové výhody.

Například černé lahve pozvednou každou značku a vytvoří luxusní image pro produkty na vodní bázi. To zahrnuje krémy, kosmetiku a dokonce i nápoje.

Stand Up sáčky jsou všestrannou volbou pro nespočet suchých potravin a černý design pomáhá vyniknout obrázkům i textu. Díky tomu budou vaše produkty poutavější a podmanivější.

Černé dózy na svíčky jsou stylovou volbou, která se krásně hodí do moderního interiéru. Také lidem připomínají noc, což je další příklad toho, jak vám černé obaly mohou pomoci roztočit příběh s vašimi produkty.

Nebo, co takhle černá dárková plechovka? Černá je často spojována s myšlenkou tajemna. Pokud tedy zvolíte tuto možnost, můžete se ujistit, že lidé touží zjistit, co se skrývá uvnitř.

Doufáme, že pro vás byl tento článek informativní a zajímavý. Přemýšlíte, zda by černý obal mohl být tou správnou volbou pro váš produkt nebo vaši značku? Zde v Tinware Direct máme skvělý výběr velkoobchodních černých obalů, ze kterých si můžete vybrat.


Mohlo by se vám také líbit Zobrazit vše

Sustainability: protecting the environment

Volba udržitelného balení: klíčový krok k záchraně planety

Není to přehánění: správná rozhodnutí o balení mohou významně ovlivnit naše životní prostředí. Ať už jste vlastníkem malého podniku nebo součástí malého a středního podniku, na vašem výběru záleží....

Repurposed clip lid packaging

Odemykání potenciálu: 8 kreativních způsobů, jak přepracovat naše obaly

Vybrali jsme vzrušující nápady na recyklaci našich obalů, které můžete sdílet se svými zákazníky.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Naučte se 10 triků, jak zaujmout zákazníky obalem vašeho produktu

Seznamte se s tajemstvím výběru výjimečného designu obalů.