Ekologické balení pro kosmetiku

Odhadovaný čas čtení: 2 min
Eco-friendly Packaging For Cosmetics - Tinware Direct

Kosmetika je důležitou součástí života většiny lidí. Co byste dělali, kdyby vaše oblíbená kosmetika přišla v plastovém obalu? A jak byste reagovali, kdyby váš oblíbený produkt přišel v opakovaně použitelném obalu? Přimělo by vás to k opětovnému nákupu? To je něco, co podniky musely v posledních několika letech přehodnotit.

Co je tedy ekologické balení?

Ekologické obaly jsou obaly, které postupem času snižují svou ekologickou stopu. To se může stát několika způsoby, jako jsou přísady, výrobní proces a opětovné použití.

Mnoho z nás bylo vychováno na principu „redukovat, znovu používat, recyklovat“. Dnes je nezbytné, aby podnik tyto hodnoty odrážel. Pro životní prostředí a pro zvýšení věrnosti značce pro ekologicky smýšlející zákazníky.

Jsou kovové obaly udržitelné?

Kov je lehký, odolný, skvělý pro recyklaci a bezpečný pro použití. Hliník je vítězem kosmetických obalů a na rozdíl od mnoha jiných materiálů může být kov recyklován navždy, aniž by se degradoval nebo vyžadoval přidání nebo nové suroviny v procesu recyklace. Hliník má také nižší bod tání než sklo, takže jeho recyklace je méně energeticky náročná.

Jak přepnout?

Jakmile se rozhodnete přejít na ekologické balení, je třeba zvážit spoustu věcí!

Přechod na ekologičtější balení kosmetiky nemusí zahrnovat masivní rebranding společnosti, jde jen o jednoduchou úpravu použitého materiálu. Dokud je uživatelská zkušenost stejná, může být přepínač tak malý. Uvedení nového ekologického obalu může být skvělý čas, jak povzbudit spotřebitele, aby interagovali s vašimi kosmetickými produkty prostřednictvím marketingových taktik, jako jsou vzorky.

Věci, které byste jako firma měli zvážit: 

  • Efektivita – Ujistěte se, že balení je vhodné pro váš produkt.
  • Otestujte produkt – objednejte si vzorek, zde na Tinware Direct nabízíme vzorky našim zákazníkům.
  • Konzistence – Udržujte si zákazníky zachováním snadného použití a efektivity.

Tyto tipy by vám měly pomoci provést obtížné rozhodnutí přejít na ekologické obaly.

Nejdůležitějším faktorem je ujistit se, že najdete ten správný produkt, máme úžasné vzorky, které lze rychle doručit na vaši adresu, což vás uklidní.

Jak můžeme pomoci?

Tady v Tinware Direct máme zkušenosti s připravenými k plnění kovových krabic, kartonových tubusů, plechovek a tubusů na míru. Můžeme vám pomoci najít perfektní obal pro vaši firmu, přičemž se ujme JAKÉHOKOLI projektu. Žádný projekt pro nás není příliš malý nebo příliš velký.

Pro více informací nebo pomoc s výběrem správného obalu pro vaše kosmetické produkty nás prosím kontaktujte.


Mohlo by se vám také líbit Zobrazit vše

Sustainability: protecting the environment

Volba udržitelného balení: klíčový krok k záchraně planety

Není to přehánění: správná rozhodnutí o balení mohou významně ovlivnit naše životní prostředí. Ať už jste vlastníkem malého podniku nebo součástí malého a středního podniku, na vašem výběru záleží....

Repurposed clip lid packaging

Odemykání potenciálu: 8 kreativních způsobů, jak přepracovat naše obaly

Vybrali jsme vzrušující nápady na recyklaci našich obalů, které můžete sdílet se svými zákazníky.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Naučte se 10 triků, jak zaujmout zákazníky obalem vašeho produktu

Seznamte se s tajemstvím výběru výjimečného designu obalů.