Je čas prozkoumat flexibilní balení?

Odhadovaný čas čtení: 2 min
Is It Time To Explore Flexible Packaging?

Jedním z vašich primárních cílů při podnikání by mělo být, aby vaše služba byla co nejpříjemnější pro uživatele. Pokud se díváte na to, jak to udělat s obalem vašeho produktu, možná budete chtít prozkoumat flexibilní obaly. Flexibilní balení se hodí pro jakýkoli produkt a často bude vhodné pro poštovní schránky. To znamená, že se nemusíte bát, že by zákazník zmeškal dodávku nebo si musel váš produkt vyzvednout přímo u dveří.

Oblíbenou volbou flexibilních obalů jsou stojaté sáčky. Jak název napovídá, tyto sáčky jsou volně stojící, což poskytuje jedinečnou a efektivní marketingovou příležitost. Jsou také vhodné pro držení těžkých břemen, plně přizpůsobitelné a dokonce ekonomické.

Původ stojacích sáčků

Stand Up Pouches původně navrhl Louis Doyen již v roce 1962. Doyen se snažil vynalézt lehčí alternativu ke skleněným dózám pro produkty, které bylo třeba během přepravy uchovat. Zatímco moderní stojací sáčky jsou podobné původnímu designu, v průběhu let došlo k několika významným změnám.

Vývoj stojacích sáčků

Zde se dozvíte, jak se vyvíjely stojací sáčky nebo doypacky, aby vyhovovaly potřebám moderní spotřebitelské základny.

Ekologické

Je důležitější než kdy jindy, aby jakýkoli obal vytvořený pro produkty byl udržitelný a snadno se likvidoval bez poškození planety. Dobrou zprávou v této oblasti je, že stojaté sáčky jsou k dispozici z materiálů, které jsou zcela biologicky rozložitelné a průmyslově kompostovatelné. To znamená, že se úplně rozloží a mohou dokonce prospět okolní půdě.

Ohýbatelný, ale ne rozbitný

Zmínili jsme, že jedním z hlavních prodejních bodů flexibilních obalů je to, že jsou ohebné a hodí se pro jakýkoli produkt. I když je to pravda, také stojí za zmínku, že tyto sáčky jsou odolné proti roztržení. Udrží produkty v bezpečí během přepravy a to je další důvod, proč jsou skvělé pro tak širokou škálu položek.

Nové funkce

V průběhu let byly tyto sáčky navrženy s novými vzrušujícími funkcemi. To zahrnuje tepelně uzavíratelné uzávěry a také těsnění na zip. Ziplock může být také vyroben z biologicky odbouratelných bioplastů, takže nemusíte panikařit z toho, že po něm zůstanou kousky. Můžete dokonce získat sáčky s okny, které jsou vyrobeny ze stejného materiálu. Díky tomu jsou doypacky vysoce reprezentativní, aniž by se vzdaly jakýchkoliv výhod šetrných k životnímu prostředí.

Vysoce univerzální

I když byly původně navrženy pro rychle se kazící položky, sáčky se nyní používají pro dlouhý seznam produktů a položek. Lze je například použít k balení oblečení, doplnění prášků, sladkostí a mnoho dalšího. Jde jen o to najít perfektní styl stojacího pouzdra pro položku, kterou prodáváte.

Doufáme, že vám tento článek pomohl naučit se vše, co potřebujete vědět o balení do stojatých sáčků. Pokud si myslíte, že je to správná volba pro váš produkt, máme pro vás výběr sáčků k prozkoumání.


Mohlo by se vám také líbit Zobrazit vše

Sustainability: protecting the environment

Volba udržitelného balení: klíčový krok k záchraně planety

Není to přehánění: správná rozhodnutí o balení mohou významně ovlivnit naše životní prostředí. Ať už jste vlastníkem malého podniku nebo součástí malého a středního podniku, na vašem výběru záleží....

Repurposed clip lid packaging

Odemykání potenciálu: 8 kreativních způsobů, jak přepracovat naše obaly

Vybrali jsme vzrušující nápady na recyklaci našich obalů, které můžete sdílet se svými zákazníky.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Naučte se 10 triků, jak zaujmout zákazníky obalem vašeho produktu

Seznamte se s tajemstvím výběru výjimečného designu obalů.