Tipy, jak učinit vaše podnikání udržitelnějším

Odhadovaný čas čtení: 1 min
Tips To Make Your Business More Sustainable - Tinware Direct

Jako obalová společnost jsme si vědomi dopadu, který máme na naše životní prostředí. Následně jsme se s vámi chtěli podělit o našich 10 nejlepších tipů, jak učinit vaše podnikání udržitelnějším.

  1. Nabídněte pobídku k používání veřejné dopravy
  2. Nakupujte produkty šetrné k životnímu prostředí
  3. Vyměňte všechny své obaly na recyklovatelné materiály, jako je karton, papír, papírová páska, a pokud je to možné, použijte obaly pro opětovné použití
  4. Požádejte svého poskytovatele PC, aby vzal zpět vaše staré
  5. podporovat udržitelné pracovní postupy, jako je chůze, jízda na kole a/nebo používání veřejné dopravy k účasti na jednáních, návštěvách míst a výstav, domácích pracích, schůzkách prostřednictvím telefonních konferencí nebo skype.
  6. Podpora zaměstnanců, aby minimalizovali používání papíru a dalšího kancelářského spotřebního materiálu, například oboustranným oboustranným oboustranným používáním veškerého použitého papíru a opětovným používáním nebo recyklací kancelářského odpadu, včetně papíru, počítačových potřeb a nadbytečného vybavení.
  7. Snižte spotřebu energie kancelářského vybavení zajištěním dobrého úklidu.
  8. Zajistěte, aby všichni noví rekruti dostali dostatečné školení o vaší environmentální politice a zajistěte, aby byla přijata a aby bylo zákazníkům sdíleno poradenství v oblasti udržitelnosti.
  9. Zveřejňujte časté tipy a rady týkající se udržitelnosti na našich webových stránkách a prostřednictvím zpravodaje a veďte kampaně ke zvýšení povědomí o tom, jak znovu použít nebo recyklovat vybraný materiál
  10. Chcete upustit od používání plastových obalů a zajistit, aby vaše produkty byly baleny pouze do recyklovatelných obalů.

Pokud máte nějaké dotazy, zavolejte nám nebo nám napište e-mail. Případně můžete zadat objednávku prostřednictvím webové stránky.


Mohlo by se vám také líbit Zobrazit vše

Sustainability: protecting the environment

Volba udržitelného balení: klíčový krok k záchraně planety

Není to přehánění: správná rozhodnutí o balení mohou významně ovlivnit naše životní prostředí. Ať už jste vlastníkem malého podniku nebo součástí malého a středního podniku, na vašem výběru záleží....

Repurposed clip lid packaging

Odemykání potenciálu: 8 kreativních způsobů, jak přepracovat naše obaly

Vybrali jsme vzrušující nápady na recyklaci našich obalů, které můžete sdílet se svými zákazníky.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Naučte se 10 triků, jak zaujmout zákazníky obalem vašeho produktu

Seznamte se s tajemstvím výběru výjimečného designu obalů.