Nejlepší potravinářské značky uvádí na trh nové udržitelné balení

Odhadovaný čas čtení: 2 min
Pringles crisps

Udržitelné obaly se staly klíčovým hlediskem pro podniky při přípravě marketingových strategií pro nové a staré produkty. Proto by nemělo být překvapením, že velké značky v roce 2024 mění své obaly, aby byly šetrnější k životnímu prostředí.

Pringles

Pringles nedávno oznámila, že uvedla na trh nové recyklovatelné tuby pro své produkty. V současné době exkluzivně k dispozici v britském supermarketu Tesco, obaly se mají objevit v dalších obchodech později v průběhu roku. Balení obsahuje papírovou základnu, která nahrazuje původní kovový design. Původní balení vedlo k tomu, že značka byla v roce 2017 označena za jednoho z nejhorších výrobců potravin z hlediska recyklovatelnosti. Nové tuby si vyžádaly investici značky 86 milionů GBP do nových technologií.

Společnost uvádí, že letos očekává prodej 48 milionů trubek z Tesca. Obaly jsou nejen udržitelnější, ale také udržují hranolky čerstvé a chrání je před rozbitím.

Flóra

Flora je dalším dodavatelem potravin, který podniká kroky k udržitelnosti v roce 2024. Společnost uvedla na trh novou formu papírových obalů pro své rostlinné produkty, o kterých se věří, že jde o světovou novinku. Nádoby s nulovým obsahem plastu jsou odolné proti oleji, vodě a snadno recyklovatelné. Mateřská společnost Flory Upfield považuje kontejnery za krok k nahrazení až dvou miliard plastových kontejnerů do roku 2030. Podle společnosti to pomůže snížit plastový odpad o více než 25 000 tun.

Upfield také usiluje o to, aby byly obaly do roku 2025 doma kompostovatelné. Podle firmy si změna vyžádala čtyři roky vývoje.

Náš perspektiva

Udržitelnost by měla být na prvním místě vašeho seznamu přání při výběru nebo navrhování obalů pro vaše produkty v roce 2024.

To je důležité, ať už zkoumáte redesign stávajícího produktu, nebo pokud se chystáte uvést na trh zcela nový produkt.

Podniky, které chtějí prozkoumat udržitelnější možnosti balení, mají několik možností. Kraftový papír balení do stojatých sáčků je kompostovatelné a prospěje okolní půdě, když se rozloží. Flexibilní obal je ideální pro zásilky do poštovních schránek a lze jej použít k balení bezpočtu produktů včetně prášků, sladkostí, sušenek a dokonce i oblečení.


Mohlo by se vám také líbit Zobrazit vše

Sustainability: protecting the environment

Volba udržitelného balení: klíčový krok k záchraně planety

Není to přehánění: správná rozhodnutí o balení mohou významně ovlivnit naše životní prostředí. Ať už jste vlastníkem malého podniku nebo součástí malého a středního podniku, na vašem výběru záleží....

Repurposed clip lid packaging

Odemykání potenciálu: 8 kreativních způsobů, jak přepracovat naše obaly

Vybrali jsme vzrušující nápady na recyklaci našich obalů, které můžete sdílet se svými zákazníky.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Naučte se 10 triků, jak zaujmout zákazníky obalem vašeho produktu

Seznamte se s tajemstvím výběru výjimečného designu obalů.