Tipy, jak učinit vaše podnikání udržitelnějším

Odhadovaný čas čtení: 1 min
Tips To Make Your Business More Sustainable - Tinware Direct

Jako obalová společnost jsme si vědomi dopadu, který máme na naše životní prostředí. Následně jsme se s vámi chtěli podělit o našich 10 nejlepších tipů, jak učinit vaše podnikání udržitelnějším.

  1. Nabídněte pobídku k používání veřejné dopravy
  2. Nakupujte produkty šetrné k životnímu prostředí
  3. Vyměňte všechny své obaly na recyklovatelné materiály, jako je karton, papír, papírová páska, a pokud je to možné, použijte obaly pro opětovné použití
  4. Požádejte svého poskytovatele PC, aby vzal zpět vaše staré
  5. podporovat udržitelné pracovní postupy, jako je chůze, jízda na kole a/nebo používání veřejné dopravy k účasti na jednáních, návštěvách míst a výstav, domácích pracích, schůzkách prostřednictvím telefonních konferencí nebo skype.
  6. Podpora zaměstnanců, aby minimalizovali používání papíru a dalšího kancelářského spotřebního materiálu, například oboustranným oboustranným oboustranným používáním veškerého použitého papíru a opětovným používáním nebo recyklací kancelářského odpadu, včetně papíru, počítačových potřeb a nadbytečného vybavení.
  7. Snižte spotřebu energie kancelářského vybavení zajištěním dobrého úklidu.
  8. Zajistěte, aby všichni noví rekruti dostali dostatečné školení o vaší environmentální politice a zajistěte, aby byla přijata a aby bylo zákazníkům sdíleno poradenství v oblasti udržitelnosti.
  9. Zveřejňujte časté tipy a rady týkající se udržitelnosti na našich webových stránkách a prostřednictvím zpravodaje a veďte kampaně ke zvýšení povědomí o tom, jak znovu použít nebo recyklovat vybraný materiál
  10. Chcete upustit od používání plastových obalů a zajistit, aby vaše produkty byly baleny pouze do recyklovatelných obalů.

Pokud máte nějaké dotazy, zavolejte nám nebo nám napište e-mail. Případně můžete zadat objednávku prostřednictvím webové stránky.


Mohlo by se vám také líbit Zobrazit vše

Ferrero Roche

Corporations Across EU Embrace Sustainable Packaging

Big brands are now exploring sustainable packaging. Discover more.

Heart shaped tin packaging

Kovové tóny: Nejlepší obal pro spotřebitele v EU

Podívejte se na důvody rostoucí obliby kovových obalů u vaší klientely.

Sustainability: protecting the environment

Volba udržitelného balení: klíčový krok k záchraně planety

Není to přehánění: správná rozhodnutí o balení mohou významně ovlivnit naše životní prostředí. Ať už jste vlastníkem malého podniku nebo součástí malého a středního podniku, na vašem výběru záleží....